Landelijke Vereniging Lokale Belastingen

Heeft u vragen of opmerkingen?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je berichtWanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Informatie

Wij horen graag van u. Vul het formulier in, dan zullen wij spoedig reageren.

Volg ons overal...

ONS ADRES

Verenigingsbureau LVLB
Stationsweg 29
4205 AA Gorinchem

Telefoon: 0183-641070
Email: secretariaat@lvlb.nl

Commissie Benchlearning

Commissie Benchlearning

Hier wordt een platform geboden resp. georganiseerd om te leren van elkaar wat betreft de vormgeving van werkprocessen. De benchmark levert daar de kwantitatieve input voor. Onderlinge visitatie behoort tot de mogelijkheden. De commissie kan ook procesanalyses maken t.b.v. de automatisering van werkprocessen.

Contactpersoon: de heer Frans Tuerlings

De Landelijke Vereniging Lokale Belastingen biedt vanuit het perspectief van kennisdeling en verspreiding de gelegenheid tot benchmarking en benchlearning aan. De benchmark vergelijkt de primaire processen die gerelateerd zijn aan het waarderen van objecten en het heffen en innen van belastingen. De benchmark leidt niet tot een ranking maar is een instrument om ‘good practices’ te ontdekken.

Benchlearning sessies zullen gefaciliteerd worden door de commissie.

Commissieleden en auditoren gezocht!

De commissie is op zoek naar nieuwe leden en auditoren. Als commissielid denk je o.a. mee over het inzetten van de benchmark als benchlearningtool en andere manieren om benchlearning te versterken tussen de leden. Daarnaast is de commissie ook op zoek naar auditoren. Als auditor word je ingezet om gegevens te valideren en benchlearning tussen belastingorganisaties te bevorderen. Als auditor krijg je ieder jaar een training van 2 dagen voor je aan de audit(s) begint. Je geeft als auditor zelf aan hoeveel audits je wilt afnemen (met een minimum van één). De commissie komt zo’n 4 – 6 keer per jaar bijeen.

Voor meer informatie of aanmelding neemt u contact op met de heer Van Dulmen.

Contactpersoon: Verenigingsbureau

Laatste nieuws Benchlearning

jan02
Presentatie Benchmark rapport 2015
Presentatie Benchmark rapport 2015
By / No Comments

Met trots presenteert de Landelijke Vereniging Lokale Belastingen het LVLB Benchmark rapport 2015. Het eerste exemplaar werd woensdag 21 december jongstleden aan de voorzitter van de LVLB, Paulien Geerdink, uitgereikt. U kunt het rapport hier downloaden. De commissie Benchlearning van de…

Lees meer
okt10
Nieuws Benchlearning!
Nieuws Benchlearning!

Op deze  plek zal het laatste nieuws te vinden zijn over de Commissie Rijksbelastingen.

Lees meer