Landelijke Vereniging Lokale Belastingen

Heeft u vragen of opmerkingen?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Informatie

  Wij horen graag van u. Vul het formulier in, dan zullen wij spoedig reageren.

  Volg ons overal...

  ONS ADRES

  Verenigingsbureau LVLB
  Stationsweg 29
  4205 AA Gorinchem

  Telefoon: 0183-641070
  Email: secretariaat@lvlb.nl

  Eerste praktijkbijeenkomst Invordering voor medewerkers Invordering groot succes

  Eerste praktijkbijeenkomst Invordering voor medewerkers Invordering groot succes
  29 oktober 2018 Verenigingsbureau

  Op 8 oktober jongstleden vond de Praktijkbijeenkomst van de commissie Invordering plaats bij VNG in Den Haag. De commissie Invordering kijkt terug op een geslaagde dag. De bijeenkomst zat al snel ‘vol’, waardoor de commissie helaas zelfs een aantal geïnteresseerden moest teleurstellen. De deelnemers namen vol enthousiasme deel aan de plenaire sessie en de verschillende workshops, waardoor er veel interactie ontstond tussen de sprekers en deelnemers. De actieve houding van de deelnemers zorgde mede voor een geslaagde sessie met de Mentimeter. Ook het Lagerhuis was inspirerend en smaakt naar meer, met leuke onderwerpen en/of stellingen.

  De bijeenkomst werd afgesloten door een evaluatieronde met alle deelnemers. Bijna alle aanwezigen gaven aan dat de praktijkdag aan hun verwachtingen voldeed. Op de vraag “Heb je behoefte aan een jaarlijkse praktijkdag?”, hebben in ieder geval 37 deelnemers “JA” geantwoord. Opmerkelijk is dat 32 personen aangaven deze bijeenkomst minimaal een keer per jaar te laten plaats vinden. Een meerderheid gaf zelfs aan het meerdere keren per jaar te willen laten plaatsvinden. De evaluatie gaf voldoende input om naar de mogelijkheden voor volgende jaar te gaan kijken. De uitwerking van de vragen die gesteld zijn via de Mentimeter, zullen spoedig op de community van de LVLB beschikbaar worden gesteld.

   

  Nog geen toegang tot de community maar wel werkzaam bij een lid van de LVLB? Meld u aan via https://community.lvlb.nl/registeer/.

  Comments (0)

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *