Landelijke Vereniging Lokale Belastingen

Heeft u vragen of opmerkingen?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je berichtWanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Informatie

Wij horen graag van u. Vul het formulier in, dan zullen wij spoedig reageren.

Volg ons overal...

ONS ADRES

Verenigingsbureau LVLB
Stationsweg 29
4205 AA Gorinchem

Telefoon: 0183-641070
Email: secretariaat@lvlb.nl

LangeTermijnAgenda Belastingen in de lucht!

LangeTermijnAgenda Belastingen in de lucht!
21 februari 2019 Verenigingsbureau

De website van de LangeTermijnAgenda Belastingen is online. Op www.ltabelastingen.nl wordt inzicht gegeven in de ontwikkelingen die de komende jaren van invloed zullen zijn op het werk van lokale belastingorganisaties en biedt een overzicht van de verschillende thema’s en initiatieven die op dit gebied spelen.

In de LangeTermijnAgenda zijn ontwikkelingen schematisch weergegeven, onderverdeeld in processen, dienstverlening, wijzigingen in wet- en regelgeving en algemene ontwikkelingen. De weergave kan aangepast worden door het selecteren van deelgebieden van lokale belastingen. Alle informatie is te lezen en/of te downloaden.

De LangeTermijnAgenda wordt onderhouden door een projectgroep met daarin vertegenwoordigers van onder andere de LVLB, Waarderingskamer, VNG, ESBL en andere veldpartijen. Heb je suggesties voor wijzigingen of toevoegingen, dan kun je deze aangeven via het formulier op www.ltabelastingen.nl.

Deze website is een initiatief van de Landelijke Vereniging Lokale Belastingen (LVLB), ondersteund door de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) en de Taskforce Samen Organiseren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Redactieraad via het secretariaat van de LVLB: secretariaat@lvlb.nl of telefoonnummer 0183-641070.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*