Landelijke Vereniging Lokale Belastingen

Heeft u vragen of opmerkingen?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Informatie

  Wij horen graag van u. Vul het formulier in, dan zullen wij spoedig reageren.

  Volg ons overal...

  ONS ADRES

  Verenigingsbureau LVLB
  Stationsweg 29
  4205 AA Gorinchem

  Telefoon: 0183-641070
  Email: secretariaat@lvlb.nl

  Verdere professionalisering verenigingsbureau LVLB met Cantrijn

  Verdere professionalisering verenigingsbureau LVLB met Cantrijn
  6 juli 2017 Verenigingsbureau

  Voor de ondersteuning van alle verenigingsactiviteiten werkt de LVLB vanaf juni jl. samen met Cantrijn. Na het afronden van de samenwerking met de NVVB is het bestuur op zoek gegaan naar een geschikte samenwerkingspartner die de vereniging zo optimaal mogelijk kan ondersteunen. ‘In Cantrijn hebben wij een geschikte partner gevonden om voor de langere termijn op te bouwen’, aldus secretaris Marieke Vrisou van Eck.

  Al ruim 20 jaar is Cantrijn als continu flexibele bureaupartner actief voor tientallen professionele verenigingen, stichtingen en projectorganisaties, in tal van sectoren. Met een team van zo’n 40 collega’s, opererend vanuit kantoren in Gorinchem en Utrecht, neemt Cantrijn namens haar opdrachtgevers de verantwoordelijkheid voor het complete verenigingsmanagement en de secretariaatsvoering op zich. Cantrijn verzorgt onder andere ook het verenigingsbureau van de FAMO. Het LVLB-team van Cantrijn draagt zorg voor de ondersteuning van het bestuur en commissies, fungeert als aanspreekpunt voor leden en neemt onder andere ook de ledenadministratie en de LVLB-community onder haar hoede.

  Verenigingsmanager Sabine Koebrugge zal de overdracht van de verenigingszaken begeleiden en zich vanaf heden voornamelijk richten op de organisatie van het LVLB-congres dat op donderdag 26 oktober plaats zal vinden.

  Het vestigingsadres van de LVLB zal wijzigen naar het kantoor van Cantrijn op de Stationsweg 29 in Gorinchem. Hier zijn ook faciliteiten voorhanden om te kunnen vergaderen en af te spreken.

  De LVLB is vanaf heden telefonisch bereikbaar op 0183-641070.

  Comments (0)

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *