Landelijke Vereniging Lokale Belastingen

Heeft u vragen of opmerkingen?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Informatie

  Wij horen graag van u. Vul het formulier in, dan zullen wij spoedig reageren.

  Volg ons overal...

  ONS ADRES

  Verenigingsbureau LVLB
  Stationsweg 29
  4205 AA Gorinchem

  Telefoon: 0183-641070
  Email: secretariaat@lvlb.nl

  Ralph de Haan benoemd als algemeen bestuurslid

  Ralph de Haan benoemd als algemeen bestuurslid
  16 juni 2021 Verenigingsbureau

  Ralph de Haan benoemd als algemeen bestuurslid

  Tijdens de Algemene Ledenraadvergadering op donderdag 10 juni jl. is Ralph de Haan benoemd tot algemeen bestuurslid van de LVLB. Ralph (43), woonachtig in Zwolle, is sinds 2016 werkzaam bij GBLT, een belastingsamenwerking voor waterschap- en gemeentelijke belastingen. Sinds 1 juni 2021 is Ralph directeur van GBLT. Daarvoor heeft hij diverse managementfuncties bekleed in de verzekeringswereld en als management consultant bij adviesgroep Novius en accountantskantoor EY. Bij diverse organisaties heeft hij advies- en inrichtingsopdrachten vervuld waaronder bij verschillende overheden zoals gemeenten en provincies.

  De omgeving van de lokale belastingen is continue in beweging. Het belang van een vereniging voor het ontwikkelen en uitwisselen van vakkennis maar ook belangenbehartiging is naar zijn mening dan ook groot. Het succes van nieuwe ontwikkelingen is in zijn beleving mede afhankelijk van samenwerking en leren van elkaar. Ralph wil dan ook graag een bijdrage leveren aan het ontwikkelen en uitwisselen van kennis van lokale belastingen en de Wet WOZ en de verdere interne en externe positionering van de LVLB. Zijn rol als bestuurslid van de LVLB zal de komende tijd verder worden vormgegeven.

  Ralph de Haan

  Comments (0)

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *