Landelijke Vereniging Lokale Belastingen

Heeft u vragen of opmerkingen?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Informatie

  Wij horen graag van u. Vul het formulier in, dan zullen wij spoedig reageren.

  Volg ons overal...

  ONS ADRES

  Verenigingsbureau LVLB
  Stationsweg 29
  4205 AA Gorinchem

  Telefoon: 0183-641070
  Email: secretariaat@lvlb.nl

  Uitnodiging voor jongerenbijeenkomst LVLB

  Uitnodiging voor jongerenbijeenkomst LVLB
  21 juli 2021 Verenigingsbureau

  Uitnodiging voor jongerenbijeenkomst LVLB

  Doe jij mee?  

  De jonge(re) belastingambtenaren zijn de toekomst van de LVLB. Daar investeren we graag in! Een aantal jonge ambtenaren heeft aangegeven graag een jongerenbijeenkomst te willen organiseren in het najaar. Wil jij aanwezig zijn bij deze bijeenkomst of zelfs meedenken over de invulling van de jongerenbijeenkomst? Lees dan nog even verder! Ben jij de leeftijd van ‘jongere’ (< 35 jaar) reeds gepasseerd? Lees dan ook verder en enthousiasmeer je jongere collega’s!                     

  De jonge belastingambtenaar

  Vanuit LVLB betrekken en enthousiasmeren we graag meer jongeren (< 35 jaar) in het netwerk van de lokale belastingen. Wat vind je zo leuk aan werken in het lokale belastingdomein en waar houd je je mee bezig? Zou je je collega’s uit het land willen ontmoeten en wel meer praktijkervaring willen uitwisselen? Er zijn diverse ontwikkelingen in het lokale belastingdomein waar je als (jonge) belastingambtenaar via LVLB je bijdrage aan kan leveren of zelf kan initiëren Denk hierbij aan inzet van datascience, educatie en opleidingen, Lange Termijn Agenda en nog veel meer (actuele) onderwerpen. Wij willen de jongeren een stem geven, hen laten meedenken en meepraten over de ontwikkelingen die op ons afkomen. Jongeren zijn onze toekomst. Bij succes kan er zelfs een Jongerencommissie opgezet worden!

  Uitnodiging

  Een aantal jonge ambtenaren heeft aangegeven graag een jongerenbijeenkomst te willen organiseren in het najaar en vervolgens aanwezig te zijn bij het jaarlijkse LVLB congres op 7 december 2021. Dit is ook ons 10-jarig lustrum en vieren we in het Openluchtmuseum in Arnhem, dus schrijf de datum alvast in je agenda!

  Wil je ook aanwezig zijn bij een jongerenbijeenkomst in het najaar en hiervan op de hoogte gehouden worden? Laat dit weten door via deze link een formulier in te vullen, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en de datum voor de jongerenbijeenkomst!

  Wil je meedenken over de inhoud van de jongerenbijeenkomst? Neem dan contact op met Karin Pastoor tel. 06-15880970 of Marieke Vrisou van Eck tel. 06-20525866 of met ons ondersteuningsbureau via e-mailadres secretariaat@lvlb.nl. Hopelijk tot gauw!

  Zeg het voort!

  Behoor jij niet tot de doelgroep < 35 jaar? Stuur dit bericht dan door naar al je collega’s die wel tot die doelgroep behoren! En vergeet niet om een jongere mee te nemen naar het congres op 7 december 2021. We zien je daar!

  Meer weten over de LVLB?

  De Landelijke Vereniging voor Lokale Belastingen (LVLB) is een levendige belangenvereniging voor lokale belastingen voor jong en oud. Ons doel is het ontwikkelen en uitwisselen van vakkennis over heffing en invordering van lokale belastingen en de uitvoering van de Wet WOZ. LVLB bestaat uit meerdere commissies die een paar keer per jaar samenkomen en off- en online samenwerken. De LVLB brengt vanuit deze commissies advies uit aan ketenpartners (bijv. VNG, UvW) en werkt nauw samen met het studiecentrum ESBL. Meer weten over de LVLB? Neem eens een kijkje op www.lvlb.nl.

  Flyer Jongerenbijeenkomst LVLB

  Comments (0)

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *