Landelijke Vereniging Lokale Belastingen

Heeft u vragen of opmerkingen?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Informatie

  Wij horen graag van u. Vul het formulier in, dan zullen wij spoedig reageren.

  Volg ons overal...

  ONS ADRES

  Verenigingsbureau LVLB
  Stationsweg 29
  4205 AA Gorinchem

  Telefoon: 0183-641070
  Email: secretariaat@lvlb.nl

  Word lid

  Word nu lid van de LVLB

  Hoe meer leden wij hebben hoe meer invloed wij kunnen uitoefenen in relatie tot ons vakgebied. Treed toe tot een groot netwerk van professionals op het gebied van lokale belastingen. Het lidmaatschap staat open voor alle gemeenten en samenwerkingsverbanden.

  Voor meer informatie over het lidmaatschap en de kosten daarvan voor uw organisatie kunt u contact opnemen met het verenigingsbureau via info@lvlb.nl.

  Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden binnen de LVLB!

  Nieuwe gebruikers

  Is uw organisatie al lid? Belastingmedewerkers kunnen zich gratis registreren op onze community. Nieuwe gebruikers voor de community kunnen zich aanmelden via deze link. Let op: enkel medewerkers van lidorganisaties van de LVLB kunnen toegang krijgen tot de community.

  De nieuwe aanmeldingen voor de community worden tweewekelijks verwerkt. Het kan dus even duren voor u een bevestiging krijgt.

  Klik hier om u te registreren.

  Stuur het formulier nu in!

   Je naam (verplicht)

   Je e-mail (verplicht)

   Onderwerp

   Je bericht   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.